Glaswerken bij de Haan en de Vries Schilders.

Voor glaswerk bent u bij ons aan het goede adres. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgen wij altijd voor een optimaal resultaat. Kwaliteit leveren is ons doel. Wij zijn thuis in de afwerking en het onderhoud van glas- en schilderwerken, waarbij wij gebruik maken van de beste materialen en gereedschappen, snel schakelen, persoonlijk contact houden, snel, op tijd en nauwkeurig werken.

Dankzij jarenlange ervaring in zowel het schildersvak als het glaszetten bent u bij ons altijd verzekerd van ambachtelijk vakwerk.

glaswerken

diveider

decor glas

beglazing

$_83

emkaramen

Enkele en gefigureerde beglazing.

Bij ons kunt u terecht voor zowel enkele als gefigureerde beglazing.Blank glas hebben wij meestal op voorraad staan zodat u dit dezelfde dag nog in u bezit kunt hebben.

Isolerende beglazing.

Wij leveren en plaatsen alle soorten Isolerende beglazing met of zonder kruisroeden.Zodat u de energiekosten zo laag mogelijk kunt houden.Wij adviseren u vooraf wat voor u de beste keuze is en houden de kosten scherp voor u in de gaten.Wij kunnen dit glas zelf plaatsen en zo nodig de constructie aanpassen zodat de garantie niet in het geding komt.

Hardglazen deuren of klepramen.

In sommige gevallen komt het voor dat men kiest voor een hardglazen deur of klepraam. Bij ons kunt u kiezen voor vele varianten met verschillend beslag.Wij kunnen er ook voor zorgen dat u een afbeelding in het glas ge√ętst kunt krijgen. Ook voor brandwerend glas bent u bij ons aan het goede adres.

Voorzetramen.

In sommige gevallen is een Isolatieruit geen optie te duur of de constructie vraagt om een andere oplossing.In dat geval kan een voorzetraam de oplossing zijn.U kunt deze voorzetramen in verschillende kleuren en maten verkrijgen .

diveider

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op