schilder

Wij staan voor u klaar.

Bent u opzoek naar een professionele schilder? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Bij de Haan en de Vries Schilders staat de klant centraal. Zo staan wij garant voor ons personeel en het werk wat zij afleveren en we houden altijd rekening met uw persoonlijke situatie. U kunt hierbij er van uit gaan dat u zo min mogelijk last heeft van onze schilders. wij streven naar een goede service zodat u zo min mogelijk gestoord word in uw dagelijkse bezigheden. Om u een goed en duidelijk beeld te geven van de kosten komt er altijd eerst een schilder bij u langs om samen met u uw persoonlijke situatie te bekijken, om zo te kunnen bepalen hoe lang het project gaat duren en wat voor kosten er aan dit project verbonden zijn.

diveider

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw huis. Ook het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnenschilderwerk.Allereerst is binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Echter heeft binnenschilderwerk ook een praktische functie, het beschermt het hout –en muurwerk. Vaak wordt vergeten dat er veel vocht in een woning circuleert en vocht kan leiden tot schimmelvorming. Dit zijn een aantal redenen om uw woning binnen goed te beschermen.

schilder 2

diveider

schilder 4

Buitenschilderwerk

Als u plannen heeft om de buitenkant van uw huis te laten schilderen zit u bij ons goed! Wij verzorgen voor verschillende opdrachtgevers het buitenschilderwerk, u kunt hierbij denken aan woningen, VVE, maar ook grotere panden. Goed schilderwerk voor de buitenkant van uw huis is essentieel. Niet alleen staat slecht onderhoud slordig maar goed schilderwerk beschermt uw huis tegen weersinvloeden.

Bent u benieuwd wat dit voor u gaat kosten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Er komt dan eerst een schilder die de klus met u gaat bespreken.

diveider

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op