Houtrot reparatie en onderhoud

Wanneer een gevel slecht is onderhouden of erg vervuild is kan er houtrot ontstaan. Houtrot is niet alleen een doorn in het oog, maar het verzwakt ook de kwaliteit van het hout. Het hout wordt met de tijd steeds meer aangetast, waardoor er problemen als lekkage kunnen ontstaan. Wanneer de constructieve houten delen van een huis aangetast worden, wordt de constructie verzwakt. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties voor de inwonenden van het desbetreffende pand. Het probleem moet zo snel mogelijk aangepakt worden. Hoe langer u wacht hoe hoger de kosten uit zullen vallen. De Haan en De Vries Schilders weten hier perfect raad mee.

Met De Haan en De Vries heeft u niet langer mot met houtrot!

Vakkundig herstel van uw hout

Zoals rottend hout zich doorgaans onopgemerkt ontwikkeld, zo zullen de gevolgen ervan juist niet onopgemerkt blijven. Zo zal vocht zorgen voor blazen, barsten, holten, indeukingen en verkleuringen in uw kozijnen of in de andere houten onderdelen van uw woning of pand. Dit kan tot gevolg hebben dat het verf gaat barsten en loslaten. Om ernstige schade te voorkomen moeten de kozijnen en/of andere houten onderdelen  zo snel mogelijk gerepareerd of vervangen worden. Wordt er niets of niet voldoende tegen houtrot ondernomen? Dan gaat, ondanks een nieuwe verflaag, het rotten gewoon door. Wij kunnen het houtrot in vele gevallen voor u repareren, waardoor vervanging van het houtwerk vaak helemaal niet nodig is. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in uw situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hoe gaan wij te werk?

Topkwaliteit, persoonlijke aandacht en Fries maatwerk zijn de drie belangrijke pijlers van de Haan en de Vries Schilders. Wij hebben alleen professionele vakmensen in dienst. Daarnaast werken wij ook met de meest moderne technieken, waardoor wij altijd topkwaliteit werk kunnen leveren. Bij het leveren van onze diensten staat u altijd centraal. Dat betekent dat wij u zoveel mogelijk proberen te ontzorgen en dat wij altijd garant staan voor het werk dat ons personeel levert. Wij proberen daarnaast altijd zoveel mogelijk rekening te houden met uw persoonlijke situatie. Met Fries maatwerk doelen wij op onze manier van werken. Om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie, komt er altijd eerst een adviseur kosteloos en vrijblijvend langs om samen met u naar de situatie te kijken. Op basis van de huidige situatie kunnen wij bepalen hoe lang het project zal gaan duren en wat voor kosten er aan het project verbonden zullen zijn. U kunt dus vrijblijvend contact met ons opnemen zonder ergens aan vast te zitten.

Offerte aanvragen
Contact opnemen