Je hout en je gevel weer in optimale staat

Houtwerk en gevelonderhoud

Is je houtwerk aan een opknapbeurt toe of heeft de buitenkant van je pand dringend gevelonderhoud nodig? Bij De Haan en De Vries ben je aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in huis en leveren topkwaliteit houtwerk en gevelonderhoud. Ons team staat bekend om hun vakmanschap en hun persoonlijke advies. Echt Fries maatwerk!

We zetten ons maximaal in om jouw hout en gevel weer in optimale staat te brengen. We zijn gespecialiseerd in houtrotreparatie, schilderwerk, je gevel reinigen, herstellen en impregneren. Vraag vandaag nog jouw offerte aan!

 • Topkwaliteit houtwerk en gevelonderhoud
 • Meer dan 50 jaar ervaring in huis
 • Fries maatwerk
 • Persoonlijk advies en aandacht voor jou
 • Houtwerk en gevelonderhoud
 • houtwerk en gevelonderhoud
 • Houtwerk en gevelonderhoud
 • Houtwerk en gevelonderhoud

Houtwerk: gezond hout als sieraad voor je huis

Je houtwerk is als het ware het visitekaartje van je woning. Het straalt karakter uit en geeft je huis een warme uitstraling. Maar houtwerk heeft wel onderhoud nodig om in optimale conditie te blijven. Bij De Haan en De Vries begrijpen we het belang van gezond houtwerk. Daarom bieden we gespecialiseerde diensten zoals houtrotreparatie, schilderwerk en meer.

Gespecialiseerd in houtrotreparatie

Houtrot is een veelvoorkomend probleem, vooral in oudere huizen. Het is belangrijk om houtrot tijdig aan te pakken om verdere schade te voorkomen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in houtrotreparatie en hebben de kennis en ervaring om het probleem grondig aan te pakken. We inspecteren je houtwerk zorgvuldig en gebruiken geavanceerde technieken en materialen om het aangetaste hout te herstellen.

En kunnen we de houtrot niet meer repareren? Dan kunnen we het houtwerk ook vervangen, of je in contact brengen met een aannemer bij grotere klussen.

Je houtwerk laten schilderen?

Ook hiervoor kun je terecht bij De Haan en De Vries! We zijn van huis uit een schildersbedrijf, dat zich door de jaren heen heeft uitgebreid met tal van specialisaties. Onze schilders hebben jarenlange ervaring en leveren vakmanschap.

Gevelonderhoud: in alle seizoenen een stralende gevel

Een grauwe uitstraling, of groene aanslag? Je gevel is het eerste wat mensen zien wanneer ze je huis of bedrijfspand naderen. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je gevel er fris uitziet en een positieve indruk achterlaat. Bij De Haan en De Vries bieden we een uitgebreide gevelonderhoud service: die kan onder meer bestaan uit je gevel reinigen, je gevel impregneren, of je gevel behandelen met olie of lak.

 • Gevel reinigen
 • Gevel impregneren
 • Gevel behandelen

Hoe gaan we te werk?

Komen we bij jou om houtrot te repareren, houtwerk of gevelonderhoud te verzorgen, dan beginnen we altijd met een gesprek bij jou op locatie. Hier kunnen we je houtwerk of je gevel inspecteren en je wensen ter plaatse bespreken. Eén van onze specialisten gaat vervolgens bezig met een gedetailleerd plan en een prijsopgave, zodat je altijd van tevoren weet waar je op toezegt.

Ben je tevreden over ons aanbod? Dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag!

 • 1
  Vrijblijvend gesprek op locatie
 • 2
  Inventarisatie van huidige staat en wensen
 • 3
  Persoonlijk advies en prijsopgave
 • 4
  Akkoord? Snel van start!

Een toekomstplan voor je gevelonderhoud en houtwerk?

Met ons MJOP (Meerjaren onderhoudsplan) stellen we een overzichtelijke planning voor je op, waarin alle kosten voor het onderhoud van je pand zijn opgenomen. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan! Uiteraard zijn je houtwerk en het gevelonderhoud hierin meegenomen.

Houtwerk en gevelonderhoud
logo

Naast houtrotreparatie, houtwerk, schilderwerk en gevelonderhoud doen we nog veel meer om jouw pand weer in optimale staat te brengen. Boek bijvoorbeeld ons kleuradvies, of laat ons je helpen je interieur naar een hoger niveau te tillen door de juiste wandafwerking aan te brengen. En ook al je glas is bij ons in goede handen!

Advies nodig over je gevelonderhoud of houtwerk?

Bij ons kun je altijd terecht voor een vrijblijvend gesprek. Neem gerust contact op om de mogelijkheden met onze specialisten te bespreken! Bel ons op 0516-461532 of stuur een e-mail naar info@dehaanendevries.nl en we nemen graag je situatie met je door.