Mooi wat kleur kan doen

Kleuradvies

Wil jij graag je interieur tot leven brengen met sprekende kleuren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Vraag de interieurspecialisten van De Haan en De Vries om advies! Met ons persoonlijke kleuradvies en onze unieke kleurenscanner brengen we in kaart met welke kleuren we het beste uit jouw ruimte halen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw interieur!

  • Interieur kleuradvies aan huis

  • Ervaren interieurspecialisten

  • Exclusieve kleurenscanner

  • Advies én uitvoering

Maak het verschil met de juiste kleuren

Kleur is een bepalende factor voor de sfeer in je woning of bedrijfsruimte. Wat wil jij dat de kleuren in jouw ruimte uitstralen? Door een enkele muur een onderscheidende kleur te geven, krijg je vaak al een bijzonder effect: laat je de kleuren van je gehele ruimte op elkaar afstemmen, dan kies je voor een extra gestileerd effect dat rust geeft. Of juist karakter aanbrengt!

Welk resultaat je ook voor ogen hebt, met het gebruik van het juiste kleurenpalet kun je iedere setting het gewenste effect meegeven. Mensen onderschatten vaak het gebruik van kleur: wij bij De Haan en De Vries helpen je graag in je zoektocht naar de juiste kleuren.

Het beste resultaat met ons interieur kleuradvies

Een mooi eindresultaat begint bij een kleuradvies op maat: daar zijn we bij De Haan en De Vries van overtuigd. Te vaak zien we dat mensen voor ‘veilige’ of bekende kleuren kiezen, terwijl er zoveel meer mogelijk is. Durf jij het aan: durf je kleur te bekennen en je interieur te verrijken?

Laat onze vakmensen de kleuren in jouw interieur analyseren en een passend kleuradvies uitbrengen, voor we aan de slag gaan met je schilderwerk, je kozijnen of je behang. Daar krijg je geen spijt van!

logo

Voor iedere denkbare ruimte

Kleuradvies woonkamer, slaapkamer of het complete huis

Een kleuradvies maken we altijd voor jou op maat. Wil je een advies voor de hele woning of het hele bedrijfspand laten opstellen, of alleen een kleuradvies voor je woonkamer, slaapkamer of andere specifieke ruimte in huis? Alles is mogelijk met onze gepersonaliseerde aanpak. Geef jouw wensen aan, dan stellen we een offerte op maat voor je op!

  • Kleuradvies hele huis / bedrijf
  • Kleuradvies woonkamer
  • Kleuradvies slaapkamer
  • Kleuradvies kantoor
logo
kleuradvies woonkamer
interieur kleuradvies

Bestaande kleuren behouden?

Ontdek onze kleurscanner

Ben je erg tevreden over een bepaalde kleurstelling in huis, maar heeft je interieur een opfrisbeurt nodig? Met onze kleurenscanner kunnen we eenvoudig vaststellen welke kleur er aangebracht is. Ook ideaal als je de perfecte kleur hebt gespot in een ander interieur, of op internet! Onze kleurenscanner vertaalt het voorbeeld door naar een kleurnummer, dat we kunnen gebruiken om verf mee te mengen of behang mee te bestellen. Zo kunnen we jouw ideale kleur altijd herleiden!

Altijd maatwerk op locatie

Kleuradvies aan huis

Bij De Haan en De Vries gaan we voor een persoonlijke aanpak. Het liefst brengen we ons kleuradvies aan huis uit! Door de situatie ter plaatse te bekijken, kunnen we betere inschatting maken van de lichtinval en van de andere tinten die jouw interieur kleur geven. Kies dus ook voor ons kleuradvies aan huis en laat je inspireren door onze ervaren vakmensen!

interieur kleuradvies

Complete dienstverlening voor je pand of huis

We kunnen je niet alleen een gedetailleerd interieur kleuradvies voor je woonkamer, kantoor of slaapkamer leveren: we kunnen dit kleuradvies ook uitstekend voor je toepassen op je schilderwerk, wandafwerking en meer. Kortom: ook voor de uitvoering van je kleuradvies ben je bij De Haan en De Vries aan het juiste adres!

We hebben al vele woningen en bedrijfspanden mogen voorzien van passende kleuren: of het nu om de muren en plafonds gaat, het gevelwerk of de kozijnen.

schilderen

Schilderwerk

Behangen

houtwerk en gevelonderhoud

Houtwerk en gevelonderhoud

contact

Stel je vraag aan de glaszetter

Wil je graag eens overleggen over jouw glaswerk, of heb je een specifieke vraag voor één van onze glaszetters? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben altijd tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Onder het genot van een kopje koffie nemen we graag je situatie door en bekijken we samen mogelijke oplossingen. En een belletje of een mailtje kan natuurlijk ook altijd!

Meer weten over ons kleuradvies?

Benieuwd wat een interieur kleuradvies precies inhoudt, of wat we voor jouw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Neem gerust een vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie en stellen indien gewenst direct een offerte voor je op!