Het meerjaren onderhoudsplan (MJOP)

Het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) houdt in dat er een concreet onderhoudsplan wordt opgesteld door ons bedrijf. Dit plan kan opgesteld worden voor 5, 10 of zelfs 20 jaar. Hierdoor krijg je een duidelijke indicatie van de kosten over de afgesproken looptijd, en je pand is altijd in optimale conditie.

Kies je ervoor om met ons verder te gaan? Dan gaan wij een MJOP op maat voor je opstellen, waarin wij de kosten en het onderhoud van je bezit voor de afgesproken periode inzichtelijk maken. Op deze manier ben je verzekerd van een optimale bescherming en lage kosten, en word je volledig ontzorgd.

5,10 of 20 jaar geen zorgen!

Bij een MJOP heb je de aankomende afgesproken periode geen zorgen over onderhoud. Wij kunnen je deze dienst bieden, omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteiten van onze schilders en de kwaliteit van onze producten. Op deze manier bieden wij je volledige garantie en nemen wij je alle zorg uit handen wat betreft het onderhoud. Daarnaast zorgen wij dat je pand er altijd netjes en verzorgd uitziet tegen minimale kosten.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan kijken we samen met jou of het zinvol is om te kiezen voor een MJOP van De Haan en De Vries Schilders.