Het meerjaren onderhoudsplan (MJOP)

Het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) houdt in dat er een concreet onderhoudsplan wordt opgesteld door ons bedrijf. Dit plan kan opgesteld worden voor 5, 10 of zelfs 20 jaar, hierdoor krijgt u een duidelijke indicatie van de kosten over de afgesproken looptijd en uw pand is altijd in optimale conditie.

Kiest u ervoor om met ons verder te gaan? Dan gaan wij een MJOP op maat voor u opstellen, waarin wij de kosten en het onderhoud van uw bezit voor de afgesproken periode inzichtelijk maken. Op deze manier bent u gegarandeerd van optimale bescherming, lage kosten en word u volledig ontzorgd.

5,10 of 20 jaar geen zorgen!

Bij een MJOP heeft u de aankomende afgesproken periode geen zorg aan onderhoud. Wij kunnen u deze dienst bieden, omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteiten van onze schilders en de kwaliteit van onze producten. Op deze manier bieden wij u garantie en nemen wij u alle zorg uit handen wat betreft het onderhoud. Daarnaast zorgen wij dat uw pand er altijd netjes en verzorgd uitziet tegen minimale kosten.

Neem vandaag nog contact met ons op, en wij kijken samen met u of het zinvol is om te kiezen voor een MJOP van De haan en De vries Schilders.

Offerte aanvragen
Contact opnemen