Maatwerk in Friesland, Groningen en Drenthe

Jouw glaszetter in het Noorden

Ben je op zoek naar een glaszetter in Friesland, Groningen of Drenthe? De Haan en De Vries staat voor je klaar! In heel Noord-Nederland staan we bekend om ons professionele glaswerk. Of je nu je glas wilt laten repareren of vervangen, een bijzondere raampartij hebt of speciale wensen hebt voor je glas: we nemen je iedere klus uit handen. Vakkundig en snel.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact op om je wensen te bespreken!

 • Jouw professionele glaszetter
 • Voor ieder type glas en elke raampartij
 • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak
 • Snel én met persoonlijke aandacht
glaszetter

Vakmensen met verstand van zaken

Bij De Haan en De Vries heb je te maken met een professionele glaszetter: mensen met veel kennis en ervaring, en een echte passie voor hun vak. En dat merk je! Al onze glaszetters zijn VCA-gecertificeerd en hebben ruime ervaring met verschillende soorten glas. We denken graag in oplossingen: heb je dus een uitdaging op het gebied van glaswerk, laat het ons dan gerust weten. Zeker weten dat wij er iets moois van kunnen maken!

 • VCA-gecertificeerd
 • Vakmanschap en ruime ervaring
 • Denken in oplossingen

Wat een goede glaszetter voor jou kan doen

Waarvoor kun je aankloppen bij een professionele glaszetter? Bij De Haan en De Vries vinden we dat je naast het uitvoeren van de standaard werkzaamheden van een glaszetter ook een bredere adviserende rol hebt. De situatie inschatten, luisteren naar de wensen van bewoners, en met je productkennis en vakmanschap de beste oplossing verzorgen. Alleen zo krijg je 100% tevreden klanten!

Als jouw glaszetter in Friesland en het noorden van Nederland gaan we dus verder dan glaszetten alleen. We kunnen wij de volgende klussen voor je verzorgen:

 • Glas plaatsen
 • Glas vervangen
 • Glas repareren
 • Adviseren over glaskeuze

Jouw glaszetter in Friesland en omstreken

We zijn voornamelijk werkzaam in het noorden van het land. We zijn ooit begonnen als glaszetter in Friesland alleen, maar al gauw merkten we dat onze diensten ook naar de omliggende provincies konden uitbreiden. Vanuit Jubbega bedienen we tegenwoordig een groot deel van Nederland: we zijn dus niet alleen glaszetter in Friesland, maar ook in Groningen en Drenthe. En op aanvraag kunnen we je ook helpen in andere delen van het land!

 • Glaszetter in Friesland
 • Glaszetter in Groningen
 • Glaszetter in Drenthe
 • Glaszetter in de rest van Nederland (op aanvraag)

Ruime ervaring met ieder type glas

Je glas laten vervangen voor een beter isolerende variant? Een simpel enkel ruitje laten vervangen? Als glaszetter is geen enkele soort glas ons vreemd. We werken met alle gangbare glassoorten, en kunnen je uiteraard ook adviseren welk type glas het beste past in jouw situatie. Een greep uit de soorten glas waar wij mee werken:

 • Enkel glas
 • Dubbel glas
 • HR++ glas
 • Triple glas

glaszetter friesland

Ook voor specialistische klussen

Je glas vervangen door mooi gefigureerd glas, of hulp nodig bij een glas-in-lood raam? Ook voor specialistische glasklussen kun je bij De Haan en De Vries terecht. Onze vakmensen vinden het een uitdaging om de mooiste raampartijen voor je te verzorgen. Bespreek je wensen gerust eens met één van onze professionals en ontdek de mogelijkheden!

Over ons

Naast glaszetter in Friesland zijn we een allround schilder- en onderhoudsbedrijf. Onze Friese roots maken dat we er een nuchtere en resultaatgerichte aanpak op nahouden. En daar komen mensen voor terug! Je kunt bij ons terecht voor tal van klussen in en om het huis. Heb je dus een complete renovatie voor ogen? Ook die kunnen we voor je verzorgen!

schilderen

Schilderwerk

houtwerk en gevelonderhoud

Houtwerk en gevelonderhoud

behang

Behang

buitenschilderwerk

Kleuradvies

meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan

contact

Stel je vraag aan de glaszetter

Wil je graag eens overleggen over jouw glaswerk, of heb je een specifieke vraag voor één van onze glaszetters? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben altijd tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Onder het genot van een kopje koffie nemen we graag je situatie door en bekijken we samen mogelijke oplossingen. En een belletje of een mailtje kan natuurlijk ook altijd!

Stel je vraag aan de glaszetter

Wil je graag eens overleggen over jouw glaswerk, of heb je een specifieke vraag voor één van onze glaszetters? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben altijd tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Onder het genot van een kopje koffie nemen we graag je situatie door en bekijken we samen mogelijke oplossingen. En een belletje of een mailtje kan natuurlijk ook altijd!