Over ons

De Haan en De Vries Schilders is een VCA-gecertificeerd schilders- en onderhoudsbedrijf uit het noorden van het land. Het bedrijf is in 2012 overgenomen door S.H. Kuiters. Wij zijn een middelgroot groeiend familiebedrijf dat zich bezig houdt met schilderwerk, houtrotherstel, glaswerk en wandafwerking. Hierbij maken we gebruik van de beste materialen en gereedschappen.

Snel schakelen, persoonlijk contact behouden en nauwkeurig werken: allemaal zaken waar we bekend om  staan. Daarbij zijn we een betrouwbaar en transparant familiebedrijf wat gebruik maakt van de modernste technieken. Ook proberen we zoveel mogelijk met onze opdrachtgevers mee te denken om zo tot een gezamenlijk doel te komen, namelijk het beste onderhoudsplan voor al je bezittingen.

Door onze ruime ervaring en onze vaste ketenpartners kan vrijwel ieder project, groot of klein, door ons worden uitgevoerd. Onze opdrachtgevers zijn woningbouwverenigingen, VvE’s, particulieren, bouwbedrijven en vastgoedbeheerders. Wij hebben gemotiveerd personeel dat in bezit is van de benodigde vak diploma’s en VCA-certificaten.

Vakmanschap, veiligheid en betrouwbaarheid staan daarom bij ons hoog in het vaandel. Voor advies kun je altijd bij ons terecht.

Wij staan voor je klaar.

Met ruime ervaring op schildersgebied is geen klus ons te veel. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bouwbedrijven, VvE’s, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. Zo houden wij ons bezig met zowel grote als kleine klussen. Voor advies kun je altijd bij ons terecht. Wij werken met gemotiveerd personeel dat in bezit is van de benodigde vakdiploma’s en VCA-certificaten. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

“Ik vind dit bedrijf erg professioneel te werk gaan en is erg klantvriendelijk. Ik raad zeker aan om hier klant te worden!”

Topkwaliteit

Wij zijn een betrouwbaar en gezond familiebedrijf dat gebruik maakt van de modernste technieken. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we een onderhoudsplan met als doel de kosten beheersbaar te houden en de kwaliteit te waarborgen.

Persoonlijke aandacht

Bij De Haan en De Vries Schilders staat de klant centraal. Wij proberen je zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo staan we garant voor ons personeel en het werk wat ze afleveren, en houden we altijd rekening met je persoonlijke situatie.

Fries maatwerk

Om je een goed en duidelijk beeld te geven van de kosten, komt er altijd eerst een adviseur kosteloos en vrijblijvend langs om samen met jou je persoonlijke situatie te bekijken. Zo kunnen wij bepalen hoe lang het project gaat duren en wat voor kosten er aan dit project verbonden zijn.