Over ons

De Haan en de Vries Schilders is een VCA* gecertificeerd schilders- en onderhoudsbedrijf uit het noorden van het land. Het bedrijf is vanaf 2012 overgenomen door S.H. Kuiters. Wij zijn een middelgroot groeiend familiebedrijf dat zich bezig houdt met schilderwerk, houtrot herstel, glaswerk en wandafwerking waarbij wij gebruik maken van de beste materialen en gereedschappen. Snel schakelen, persoonlijk contact behouden en nauwkeurig werken staan wij om bekend. Daarbij zijn we een betrouwbaar en transparant familiebedrijf wat gebruik maakt van de modernste technieken. Ook proberen we zoveel mogelijk met onze opdrachtgevers mee te denken om zo tot een gezamenlijk doel te komen, namelijk het beste onderhoudsplan voor uw bezittingen. Door onze ruime ervaring en omdat wij met vaste ketenpartners werken, kan vrijwel ieder project, groot of klein, door ons worden uitgevoerd. Onze opdrachtgevers zijn woningbouwverenigingen, VvE-ers, particulieren, bouwbedrijven en vastgoedbeheerders. Wij hebben gemotiveerd personeel dat in bezit is van de benodigde vak diploma’s en VCA certificaten. Vakmanschap, veiligheid en betrouwbaarheid staan daarom bij ons hoog in het vaandel.

Voor advies kunt u altijd bij ons terecht.

Wij staan voor u klaar.

Met ruime ervaring op schilders gebied is geen klus ons te veel. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bouwbedrijven, VvE-ers, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. Zo houden wij ons bezig met zowel grote als kleine klussen en voor advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij werken met gemotiveerd personeel dat in bezit is van de benodigde vak diploma’s en VCA certificaten. Veiligheid en betrouwbaarheid staan daarom bij ons hoog in het vaandel.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

“Ik vind dit bedrijf erg professioneel te werk gaan en is erg klantvriendelijk. Ik raad zeker aan om hier klant te worden!”

Topkwaliteit

Wij zijn een betrouwbaar en gezond familiebedrijf dat gebruik maakt van de modernste technieken. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we een onderhoudsplan met als doel de kosten beheersbaar te houden en de kwaliteit te waarborgen.

Persoonlijke aandacht

Bij De haan en De vries Schilders staat de klant centraal. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo staan wij garant voor ons personeel en het werk wat zij afleveren en we houden altijd rekening met uw persoonlijke situatie.

Fries maatwerk

Fries maatwerk Om u een goed en duidelijk beeld te geven van de kosten, komt er altijd eerst een adviseur kosteloos en vrijblijvend bij u langs om samen met u, uw persoonlijke situatie te bekijken. Zo kunnen wij bepalen hoe lang het project gaat duren en wat voor kosten er aan dit project verbonden zijn.