Onze recente projecten

Dit zijn een aantal projecten van ons waar wij mee bezig hebben gehouden. Wij als bedrijf zijn erg trots op het uit eindelijke resultaat. Dit is voornamelijk wat wij ook doen als bedrijf.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Akkrum – Tusken de Marren

Sneek – VvE Rode Keizersmantel

Noordwolde – VvE Stellingwold

Lemmer – VvE Koevordermeerstraat

Heerenveen – Meester Halbe Binnertsstraat

“Ik vind dit bedrijf erg professioneel te werk gaan en is erg klantvriendelijk. Ik raad zeker aan om hier klant te worden!”

Topkwaliteit

Wij zijn een betrouwbaar en gezond familiebedrijf dat gebruik maakt van de modernste technieken. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we een onderhoudsplan met als doel de kosten beheersbaar te houden en de kwaliteit te waarborgen.

Persoonlijke aandacht

Bij De haan en De vries Schilders staat de klant centraal. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo staan wij garant voor ons personeel en het werk wat zij afleveren en we houden altijd rekening met uw persoonlijke situatie.

Fries maatwerk

Fries maatwerk Om u een goed en duidelijk beeld te geven van de kosten, komt er altijd eerst een adviseur kosteloos en vrijblijvend bij u langs om samen met u, uw persoonlijke situatie te bekijken. Zo kunnen wij bepalen hoe lang het project gaat duren en wat voor kosten er aan dit project verbonden zijn.