Onze recente projecten

Hieronder vind je een aantal projecten waar we ons mee bezig hebben gehouden. Wij als bedrijf zijn erg trots op het uiteindelijke resultaat! Dit is wat ons werk het allermooiste maakt: prachtige projecten en tevreden klanten.

tusken de marren

Akkrum – Tusken de Marren

MJOP

Sneek – VvE Rode Keizersmantel

projecten

Noordwolde – VvE Stellingwold

VvE Koevordermeerstraat

Lemmer – VvE Koevordermeerstraat

Meester Halbe Binnertsstraat

Heerenveen – Meester Halbe Binnertsstraat

“Ik vind dit bedrijf erg professioneel te werk gaan en is erg klantvriendelijk. Ik raad zeker aan om hier klant te worden!”

Topkwaliteit

Wij zijn een betrouwbaar en gezond familiebedrijf dat gebruik maakt van de modernste technieken. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we een onderhoudsplan met als doel de kosten beheersbaar te houden en de kwaliteit te waarborgen.

Persoonlijke aandacht

Bij De Haan en De Vries Schilders staat de klant centraal. Wij proberen je zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo staan we garant voor ons personeel en het werk wat ze afleveren, en houden we altijd rekening met je persoonlijke situatie.

Fries maatwerk

Om je een goed en duidelijk beeld te geven van de kosten, komt er altijd eerst een adviseur kosteloos en vrijblijvend langs om samen met jou je persoonlijke situatie te bekijken. Zo kunnen wij bepalen hoe lang het project gaat duren en wat voor kosten er aan dit project verbonden zijn.