Kleuradvies

Voor een professioneel kleuradvies ben je bij De Haan en De Vries aan het juiste adres. Kleuren kunnen erg belangrijk zijn in een woon- of bedrijfsruimte. De kleur van de muren en plafonds bepalen een groot deel van de sfeer in een ruimte. Door enkele veranderingen van details in het schilderwerk of één aangepaste tint, kan er al een enorm verschil in sfeer gecreëerd worden. Als je een bepaalde sfeer wilt neerzetten, is het dus erg belangrijk om de tijd te nemen om de juiste kleuren te kiezen. Maar niet iedereen heeft het inzicht en de kennis van kleuren! Daarom is het verstandig om kleuradvies aan een ervaren schilder te vragen. Wij kunnen kleuradvies op maat verstrekken, in combinatie met verftechnisch advies.

Een goed advies voor een goed resultaat

“Voor een goed eindresultaat eerst een kleuradvies op maat’. Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk zijn wij er bij De Haan en De Vries van overtuigd dat een mooi eindresultaat begint bij een goed kleuradvies voor jouw specifieke situatie. Vaak wordt er gekozen voor een ‘standaard’ kleurstelling, terwijl veel situaties zich perfect lenen voor een mooie, uitdagende kleurstelling. Geen enkele situatie is hetzelfde en dat geldt ook voor jouw situatie. Laat je daarom adviseren om te kijken wat er voor jouw situatie allemaal mogelijk is. Zo krijg je achteraf geen spijt van je kleurkeuze. Een kleine investering voor groot genot.

Kleurscanner

Wil je de bestaande kleuren behouden, dan kunnen wij door middel van onze kleurenscanner deze kleur snel en makkelijk herleiden. Zo kunnen wij je altijd helpen met iedere wens wat betreft de kleurstelling van je huis, kantoor of pand. Heb je al een kleur op het oog, of wil je de kleur achterhalen die je al ergens in huis hebt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen met jou de vervolgstappen bespreken.