Kleuradvies

Voor een professioneel kleuradvies bent u bij de Haan en de Vries aan het juiste adres. Kleuren kunnen erg belangrijk zijn in een woon- of bedrijfsruimte. De kleur van de muren en plafonds bepalen een groot deel van de sfeer in een ruimte. Door enkele veranderingen van details in het schilderwerk of één aangepaste tint, kan er al een enorm verschil in sfeer gecreëerd worden. Als u een bepaalde sfeer wilt neerzetten, is het dus erg belangrijk om de tijd te nemen om de juiste kleuren te kiezen. Maar niet iedereen heeft het inzicht en de kennis van kleuren, daarom is het verstandig om kleuradvies aan een ervaren schilder te vragen. Wij kunnen kleuradvies voor u op maat verstrekken, in combinatie met verftechnisch advies.

Een goed advies voor een goed resultaat

“Voor een goed eindresultaat eerst een kleuradvies op maat’. Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk zijn wij er bij De Haan en De Vries van overtuigd dat een mooi eindresultaat begint bij een goed kleuradvies voor uw specifieke situatie. Vaak wordt er gekozen voor een ‘standaard’ kleurstelling, terwijl veel situaties zich perfect lenen voor een mooie, uitdagende kleurstelling. Geen enkele situatie is hetzelfde en dat geldt ook voor uw situatie. Laat u daarom adviseren om te kijken wat er voor uw situatie allemaal mogelijk is. Zo krijgt u achteraf geen spijt van uw kleurkeuze. Een kleine investering voor groot genot.

Kleurscanner

Wilt u de bestaande kleuren behouden dan kunnen wij door middel van onze kleurenscanner deze kleur snel en makkelijk herleiden. Zo kunnen wij uw altijd helpen met uw wens wat betreft de kleurstelling van uw huis, kantoor of pand. Heeft u een kleur op het oog of wilt u de kleur herleiden die u al ergens in uw huis heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen met u de vervolgstappen bespreken.

Offerte aanvragen
Contact opnemen