Unieke beglazing, met zorg geplaatst

Glaszetten

Op zoek naar een betrouwbare partner voor glaszetten in Noord-Nederland? Bij De Haan en De Vries ben je aan het juiste adres. Wij leveren kwalitatief hoogstaand glaswerk en hebben een uitgebreide ervaring in het vak. Of je nu je woning wilt voorzien van isolerende beglazing, specifiek glaswerk zoekt, of een compleet renovatieproject in gedachten hebt, onze gecertificeerde vakmensen staan voor je klaar.

 • Professioneel glaszetten, overal in het Noorden

 • Advies van gecertificeerde, ervaren vakmensen
 • Keuze uit diverse soorten isolerende beglazing
 • Specialist in maatwerk en bijzonder glas
glaszetter

Jouw partner in professioneel glaszetten

Kies je voor De Haan en De Vries, dan weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise in glaszetten en bieden een veelzijdig aanbod hoogwaardige glasdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met onze focus op vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service hebben wij glaszetten naar een hoger niveau getild.

Onze ervaren glaszetters zijn gecertificeerde vakmensen met een passie voor glas zetten, die garant staan voor hoogwaardig glaszetwerk. Wat je project ook is, groot of klein, wij zetten ons in om de beste resultaten te leveren.

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Ambachtelijk vakwerk door ervaren professionals
 • Vrijblijvend, vakkundig advies

Ontdek de voordelen van isolerende beglazing

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen met de stijgende energiekosten: isolerende beglazing is essentieel om comfortabel en kostenbewust te kunnen leven. Bij De Haan en De Vries begrijpen we het belang van isolatie en bieden we diverse soorten isolerende beglazing om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu enkel glas wilt vervangen door hoogrendementsglas of op maat gemaakte glasoplossingen nodig hebt, wij hebben het voor je.

Dubbel glas laten zetten, HR++ of triple glas

Door onze brede ervaring met glaszetten ligt iedere soort beglazing binnen handbereik. We hebben over de jaren expertise opgebouwd in het installeren van verschillende glassoorten. Wil je enkel of dubbel glas laten zetten door ons, of kies je voor extra isolerende beglazing zoals triple glas of HR++ glas?

Voor verschillende klussen en situaties adviseren wij soms een combinatie van verschillende glassoorten. De keuze is natuurlijk volledig afhankelijk van de setting, en de vereisten die je hebt qua isolatie, uitstraling en budget.

Ben je benieuwd welk type glas het beste werkt in jouw situatie? We adviseren je graag.

Enkel glas

 • Beperkt isolerend
 • 1 glaslaag
 • ± 5 mm dik

Dubbel glas

 • Redelijk isolerend
 • 2 glaslagen
 • ± 18 mm dik

HR++ glas

 • Goed isolerend
 • 2 glaslagen met HR-coating
 • ± 24 mm dik

Triple glas

 • Perfect isolerend
 • 3 glaslagen met HR-coating
 • ± 37 mm dik

Specialist in maatwerk en unieke beglazing

Bij De Haan en De Vries geloven we in maatwerkoplossingen. Ieder huis en ieder raam is immers weer anders! Daarom bieden we een ruime keuze aan glasopties, waaronder brandwerend glas, voorzetramen en gefigureerd glas. Of je nu op zoek bent naar extra bescherming, privacy of een artistiek tintje voor je glas: wij hebben de expertise om aan je wensen te voldoen.

glaszetter friesland

Brandwerend glas

We hebben niet alleen esthetische oplossingen voor glaswerk, maar hebben ook aandacht voor veiligheid. Ons brandwerend glas is speciaal ontworpen om de verspreiding van vuur te vertragen, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen in noodsituaties.

Voorzetramen

Een voorzetraam plaatsen is een slimme keuze als je wilt genieten van extra isolatie en geluidsreductie zonder de bestaande ramen te vervangen. Ze bieden een extra beschermingslaag tegen kou en tocht, waardoor het leefklimaat een stuk comfortabeler wordt. Een voorzetraam plaatsen in verouderde kozijnen is altijd een goed idee!

Gefigureerd glas

Wil je een artistiek tintje aan je ramen toevoegen? Gefigureerd glas geeft een unieke en elegante draai aan je interieur. Deze glasstijlen kunnen worden aangepast aan je voorkeuren en zijn een uitstekende manier om privacy te behouden, en toch van natuurlijk licht te kunnen genieten.

logo

Laat je pand volledig renoveren

Naast glaszetten bieden we een breed scala aan diensten om jouw huis of bedrijfspand in topconditie te brengen en te houden. Ons team van vakmensen is gespecialiseerd in schilderwerk, kleuradvies, wandafwerking en meer. We kunnen je pand een complete makeover geven en helpen je bij het plannen van toekomstig onderhoud met ons Meerjaren onderhoudsplan (MJOP).

Schilderwerk

Bij De Haan en De Vries bieden we hoogwaardig schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Onze ervaren schilders zorgen voor duurzame resultaten, of je nu een volledige makeover van je woning wilt, of gewoon een opfrisbeurt nodig hebt.

Kleuradvies

Kleur is een krachtig middel om de sfeer en uitstraling van een ruimte te veranderen. Onze kleurexperts kunnen je helpen bij het kiezen van de perfecte kleuren voor je interieur of exterieur.

Glaszetten

Van glaszetten tot glasrenovatie: we bieden uitgebreide glasdiensten om je woning of bedrijfspand te voorzien van hoogwaardig glaswerk.

Wandafwerking

Naast schilderwerk kunnen we je ook helpen met wandafwerking. Of je nu behang of stucwerk nodig hebt, we zorgen voor een perfecte afwerking van je muren.

meerjarenonderhoudsplan

Meerjaren onderhoudsplan (MJOP)

Wil je ervoor zorgen dat je woning of bedrijfspand in topconditie blijft? Ons Meerjaren onderhoudsplan (MJOP) biedt de oplossing. We plannen periodiek onderhoud om de levensduur van je schilderwerk en andere onderdelen van je pand te verlengen.

Contacteer ons voor persoonlijk advies

Meer weten over de mogelijkheden tot glaszetten door De Haan en De Vries? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en advies op maat te bieden.