Glaswerk bij de Haan en de Vries Schilders.

Glas zetten laat u doen door De Haan en De Vries Schilders. Met meer dan 50 jaar ervaring zorgen wij altijd voor een optimaal resultaat. Kwaliteit leveren is ons doel. Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van enkele beglazing, isolerende beglazing, hardglazen ramen en deuren en voorzet ramen. Dankzij jarenlange ervaring in zowel het schildersvak als het glaszetten bent u bij ons altijd verzekerd van ambachtelijk vakwerk.

Glaswerken:

Enkele en gefigureerde beglazing.

Bij ons kunt u terecht voor zowel enkele als gefigureerde beglazing. Gefigureerd glas is een decoratieve beglazing dat doorgaans in een andere oven geproduceerd wordt. Het patroon wordt in het glas gewalst. Het glas is in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar en tevens toe te passen in isolatieglas. Blank glas hebben wij meestal op voorraad staan zodat u dit dezelfde dag nog in uw bezit kunt hebben. Voor gekleurd glas kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of even contact met ons opnemen.

Isolerende beglazing.

Wij leveren en plaatsen alle soorten isolerende beglazing met of zonder kruisroeden, zodat u de energiekosten zo laag mogelijk kunt houden. Wij adviseren u vooraf wat voor u de beste keuze is, en houden de kosten daarbij scherp voor u in de gaten. Wij kunnen de plaatsing van het glas volledig op ons nemen en waar nodig de constructie aanpassen zodat de garantie niet in het geding komt.

Hardglazen deuren of klepramen.

Bent u geïnteresseerd in een hardglazen deur of klepraam? Wij hebben een uitgebreid aanbod, waardoor u kunt kiezen uit vele varianten met verschillend beslag. Daarbij is er de mogelijkheid om een afbeelding in het glas geëtst te krijgen. Zo kunt u uw eigen raam vormgeven. Ook voor brandwerend glas bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u andere wensen en bent u benieuwd of wij u daarin kunnen voorzien? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen in uw situatie.

Voorzetramen.

In sommige gevallen is een isolatieruit geen optie; deze is dan te duur of de constructie vraagt om een andere oplossing. In dat geval kan een voorzetraam de oplossing zijn. Voorzetramen hebben doorgaans kleinere afmetingen omdat ze voor kleine ramen worden geplaatst. De voorzetramen zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgen. Het plaatsen van voorzetramen is vakwerk! Wij raden u daarom ook aan om dit door een professionele partij als De Haan en De Vries te laten doen. Is een voorzetraam voor u de ideale oplossing? Neem dan contact met ons op en wij gaan samen kijken hoe wij uw situatie gaan aanpakken.

Offerte aanvragen
Contact opnemen