Behanger

Wilt u uw woning, pand of kantoor laten behangen en bent u hiervoor op zoek naar een echte vakman? De behangers van De Haan en de Vries Schilders zijn echte professionals die uw ruimte verfraaien met schitterend behangwerk. De mogelijkheden voor uw behang zijn eindeloos. Een behanger van ons komt bij u langs om alle denkbare mogelijkheden te bespreken. Klassiek, trendy of een zakelijke uitstraling? Op basis van uw wensen geven wij u een passend advies. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, innovatie en transparantie. Bent u benieuwd naar wat een behanger van De Haan en de Vries Schilders voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of doe een vrijblijvende offerteaanvraag.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Kwaliteit behangwerk voor panden, woningen en kantoren

De wanden in uw pand beslaan vaak aardig wat ruimte, waardoor ze bepalend zijn voor de uitstraling van uw interieur. Het is daarom belangrijk om het behang goed af te stemmen op de rest van uw interieur. Wij kunnen dit voor u realiseren! We leveren kwaliteit behangwerk voor allerlei soorten panden, woningen en kantoren. Indien u een gedeelte van uw onderkomen van behang zou willen voorzien, komen wij u graag inlichten over de mogelijkheden hiervan.

Geef het werk uit handen

Behangen is vaak een onderschatte klus. Behangwerk vergt veel tijd en geduld. Echt kwaliteit behangwerk vergt echter ook veel behendigheid en vakmanschap. Wilt u er verzekerd van zijn dat uw behang mooi en strak op de muur bevestigd wordt, dan raden wij het aan om dit over te laten aan echte vakmensen. Wanneer u besluit uw project uit handen te geven aan De Haan en de Vries Schilders, dan levert u dat vele voordelen. Zo zijn onze behangers pure vakmensen, werken we uitsluitend met de beste producten en materialen én zorgen we ervoor dat u binnen een korte tijd weer kunt genieten van prachtig nieuw behangen wanden.

Ook schilderwerk en glaswerk

Naast behangwerk kunt u bij ons ook terecht voor professioneel schilderwerk en glaswerk. Dit is ideaal wanneer u een grote klus heeft waarbij meerdere aspecten aangepakt moeten worden. U hoeft niet langer aan te kloppen bij verschillende bedrijven. U kunt de complete klus bij ons onderbrengen, waardoor u niet met extra kosten zit! Door onze persoonlijke aandacht weet u dan ook precies waar u aan toe bent en is er altijd een heldere communicatie.

Onderhoud

Ook onderhoud behoort tot een van onze diensten. Samen met de opdrachtgevers ontwikkelen we een onderhoudsplan met als doel de kosten beheersbaar te houden en de kwaliteit te waarborgen. Het onderhoudsplan kan opgesteld worden voor een tijdsduur van 5, 10 of 20 jaar. Wanneer u een meerjaren onderhoudsplan bij ons afsluit, bent u er van verzekerd dat uw pand gedurende deze periode er altijd netjes en verzorgd uitziet tegen minimale kosten. Wilt u weten of het meerjaren onderhoudsplan rendabel is voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij gaan vervolgens samen met u kijken of het zinvol is om hiervoor te kiezen.

Vakmensen aan de slag

De Haan en de Vries Schilders is bij uitstek dé behanger voor uw klus. Als VCA* gecertificeerd schilders- en onderhoudsbedrijf hebben wij alleen echte vakmensen in dienst die uitsluitend werken met de beste producten en materialen. U kunt van ons verwachten dat wij innovatief zijn in ons werk. Daarnaast behoren betrouwbaarheid en transparantie mede tot onze belangrijkste kernwaarden. Sluit dit aan bij waar u naar op zoekt bent? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Contact opnemen