Laat je muren bekleden door een professionele behanger

Behangen

Wil je één of meerdere wanden in je woning laten behangen? Kies dan voor een vakkundige behanger, die het klappen van de zweep kent en vele jaren ervaring heeft met verschillende soorten behang. Kies voor een behanger van De Haan en De Vries! Bij ons werken uitsluitend rasechte professionals, die weten hoe ze een ruimte een ware makeover kunnen geven met behang.

Vraag vandaag nog je offerte aan of neem eerst contact met ons op, voor je ons als behanger inschakelt. We adviseren je graag over jouw klus!

  • Dé behanger van het noorden
  • Voor de zakelijke en particuliere klant
  • Keuze uit diverse behangsoorten
  • Altijd een VCA-gecertificeerde behanger

Spelen met kleur en textuur

Behang geeft je woning een bijzondere uitstraling. Je hebt de beschikking over vele patronen en texturen, en kunt unieke kleuraccenten aanbrengen in iedere ruimte in huis. Behang ziet er niet alleen sfeervol uit, het voélt ook anders dan koude muren. Instant sfeer! Bovendien geeft behang altijd een strak resultaat: kleine oneffenheden in de muur worden feilloos opgevangen en weggewerkt achter de nieuwe laag wandbedekking.

Een fijne basis op een kale muur

Naast de decoratieve functie kan behang ook een praktisch doel dienen, vooral in nieuwe woningen waar wandafwerking ontbreekt. Renovlies behang en glasvezel behang worden vaak gebruikt als alternatief voor stucwerk. Deze behangsoorten zijn betaalbaar, snel aan te brengen en verbergen oneffenheden moeiteloos. Door een professionele behanger in te schakelen, ben je verzekerd van een perfect strakke muur waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Huur een professionele behanger in

Ga jij voor behang in huis? Geef het werk dan uit handen en huur een professionele behanger van De Haan en De Vries in. Laten behangen is bij ons zijn geld altijd waard. Je krijgt altijd te maken met echte vakmensen, voor wie de laatste behangtechnieken gesneden koek zijn. Door hun ervaring is een behangklus altijd snel geklaard, en het eindresultaat is keer op keer fantastisch! Bespaar jezelf dus de moeite en laat een echte behanger voor je aan het werk gaan.

Laten behangen: een slimme keuze

Veel mensen denken dat ze geen professionele behanger nodig hebben. Terwijl behangen met stip op 1 de meest onderschatte klussen in huis is! Scheurend behang, scheve banen, loslatend behang: we hebben het allemaal al eens gezien. Een professional inhuren maakt hier echt het verschil! En laten behangen hoeft helemaal niet duur te zijn.

Huur je een behanger van De Haan en De Vries in, dan gebeurt het in één keer goed. Het resultaat? Prachtig afgewerkte wanden waar je jarenlang van kunt genieten.

  • Geen gedoe
  • Altijd een strak resultaat
  • Investering voor de komende jaren

Verschillende soorten behang

De behangers in ons team kunnen werken met alle soorten behang, en kennen de specifieke kenmerken en de voor- en nadelen van iedere behangsoort. Ze kunnen je dus uitstekend adviseren welk type behang in jouw geval het mooiste resultaat geeft! Bespreek je wensen gerust eens in een vrijblijvend adviesgesprek en laat je verrassen door de mooiste kleuren en texturen.

Welk behang mogen we bij jou thuis komen aanbrengen?

  • Decoratief papierbehang
  • Renovlies behang
  • Glasvezel behang

Huis schilderen of bedrijfspand

De kosten voor het inhuren van een professionele behanger variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal vierkante meters dat je wilt laten behangen, het type behang en de staat van je muren. Na een kort bezoek kan onze behanger een gedetailleerde prijsopgave voor je maken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Vraag vandaag nog een offerte aan en we komen snel bij je langs!

Behangen of toch verven?

Hoewel we graag onze behangers sturen om je muren te bekleden met prachtig behang, begrijpen we dat je misschien de voorkeur geeft aan geschilderde muren. Bij De Haan en De Vries zijn we van oorsprong een schildersbedrijf en beschikken we over specialisten die allround zorgen voor jouw woning. Als je schilderwerk wilt laten uitvoeren, vraag dan gerust naar onze mogelijkheden!

Bij De Haan en De Vries bieden we naast behangen en schilderen ook tal van andere diensten om jouw woning in optimale staat te brengen. Ook je glas, je gevel en het jaarlijkse onderhoud aan je woning of bedrijfspand is bij ons in goede handen. Maak bijvoorbeeld ook gebruik van één van de volgende diensten:

Vraag onze behanger om advies

Heb je behoefte aan deskundig advies over je behangproject? Onze behangers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies. Neem contact met ons op om een vrijblijvend gesprek te plannen. Bel ons op 0516-461532 of stuur een e-mail naar info@dehaanendevries.nl. Wij helpen je graag om van jouw woning een prachtige en sfeervolle plek te maken.