Wij staan voor u klaar.

Bent u opzoek naar professioneel schilderwerk? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Bij de Haan en de Vries Schilders staat een team van ervaren VCA gecertificeerde schilders voor u klaar. Zo staan wij garant voor ons personeel en het werk wat zij afleveren en we houden altijd rekening met uw persoonlijke situatie. Wij streven naar een goede service en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk gestoord wordt in uw dagelijkse bezigheden. Om u een goed en duidelijk beeld te geven van de kosten komt er altijd eerst een adviseur bij u langs om samen met u uw persoonlijke situatie te overleggen, om zo te kunnen bepalen hoe lang het project gaat duren en wat voor kosten er aan dit project verbonden zijn. Aarzel niet en neem direct contact op met de Haan en de Vries.

Qua schilders altijd het haantje de voorste!

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds, kozijnen, deuren, trappen en vloeren. Ook het schilderen van ruimtes die om een aparte behandeling vragen zoals de badkamer valt onder binnenschilderwerk. Allereerst is binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Echter heeft binnenschilderwerk ook een praktische functie, het beschermt houten onderdelen en muren tegen indringen van vocht. Vaak wordt vergeten dat er veel vocht in een woning circuleert en daardoor kan schimmelvorming ontstaan. Dit zijn een aantal redenen om uw woning binnen goed te beschermen.

Buitenschilderwerk

Als u plannen heeft om de buitenkant van uw huis te laten schilderen zit u bij ons goed! Wij verzorgen voor verschillende opdrachtgevers het buitenschilderwerk, u kunt hierbij denken aan woningen, VvE, maar ook grotere panden. Goed schilderwerk voor de buitenkant van uw huis is essentieel. Niet alleen staat slecht onderhoud slordig maar goed schilderwerk beschermt uw huis tegen weersinvloeden. We zullen eerst een algemene inspectie uitvoeren om de staat van uw pand te bepalen, daarna kunnen we samen met u overleggen welk verfsysteem het beste op uw pand van toepassing is. Tevens kunnen wij u adviseren betreffende kleurstelling. Bent u benieuwd wat dit voor u gaat kosten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies. Er komt dan eerst een adviseur die de klus met u gaat bespreken.

Een mooi afgewerkt huis

Moet er naast het schilderwerk nog meer gedaan worden aan uw huis? Geen probleem! Bij ons kunt u terecht voor tal van werkzaamheden in en rondom uw huis. Zo kunt u bij ons terecht voor het zetten van al uw glaswerk, voor houtwerk en gevelonderhoud en het behangen van uw woning, kantoor of pand. Daarnaast kunt u bij ons zelfs een meerjaren onderhoudsplan op laten stellen. Wij maken de kosten en het onderhoud van uw bezit inzichtelijk voor de afgesproken periode. Hiermee ontzorgen wij u volledig en bent u gegarandeerd van optimale bescherming en lage kosten. Zou u graag van meerdere diensten gebruik willen maken of wilt u weten wat wij precies allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of doe een vrijblijvende offerteaanvraag.

Offerte aanvragen
Contact opnemen