Topkwaliteit door echte vakmensen

Schilderwerk

Op zoek naar een betrouwbare schilder in Friesland? De Haan en De Vries levert al jaren topkwaliteit in schilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu je huis wilt laten schilderen of je bedrijfspand: de kosten voor schilderwerk vallen bij ons altijd mee en het eindresultaat doet je keer op keer versteld staan! Kies voor vakmanschap en kies De Haan en De Vries als jouw schilder in Friesland en de noordelijke provincies.

 • Kwaliteit en vakmanschap
 • VCA-gecertificeerde schilders
 • Aandacht voor jouw wensen
 • Ook voor kleuradvies en onderhoud
 • schilderen
 • dehaanendevries schilderwerk
 • dehaanendevries schilderwerk
 • dehaanendevries schilderwerk

Jouw schilder in Friesland en omstreken

Of je nu in Friesland, Groningen of een andere noordelijke provincie woont, De Haan en De Vries staat voor je klaar bij iedere schilderklus. Onze ervaren schilders zijn vertrouwd met de specifieke uitdagingen van schilderwerk in deze regio. Of het nu gaat om het schilderen van historische panden in Leeuwarden, moderne bedrijfsgebouwen in Groningen, of landelijke woningen op het platteland: wij hebben de expertise en ervaring om aan al jouw behoeften te voldoen.

Voor al je binnen- én buitenschilderwerk

Bij De Haan en De Vries nemen we zowel binnen- als buitenschilderwerk serieus. Of je nu je interieur wilt vernieuwen met frisse verfkleuren of de buitenkant van je huis wilt beschermen tegen de grillen van het Nederlandse weer: onze schilders staan voor je klaar. Bij iedere klus, binnen of buiten, nemen we je graag je schilderwerk uit handen. Altijd met een fantastisch eindresultaat!

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk gaat verder dan alleen esthetiek. Het kan de sfeer in een ruimte transformeren en de levensduur van je oppervlakken verlengen. Onze schilders zorgen voor vakkundig binnenschilderwerk met oog voor detail.

buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Gedegen buitenschilderwerk is van cruciaal belang voor de bescherming tegen weersinvloeden. Of het nu gaat om het schilderen van kozijnen, deuren, gevels of andere buitenoppervlakken: wij leveren duurzaam buitenschilderwerk dat je huis of bedrijfslocatie beschermt en de uitstraling van het pand verbetert.

Huis schilderen of bedrijfspand

Bij De Haan en De Vries nemen we schilderprojecten van elke omvang aan. Wil je je huis schilderen of juist je werkplaats of winkel? We werken zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren. Of je nu een enkele kamer in je huis wilt schilderen of een volledig bedrijfspand wilt renoveren, wij hebben de middelen en expertise om het werk professioneel uit te voeren.

Kosten schilderwerk

De kosten voor schilderwerk verschillen van project tot project. We begrijpen dat transparantie van de prijs belangrijk is, en zorgen er daarom altijd voor dat we snel een duidelijke offerte kunnen verstrekken. Enkele van de factoren die de kosten van schilderwerk kunnen beïnvloeden, zijn:

 • Oppervlakte: Hoeveel vierkante meters moeten worden geschilderd?
 • Ondergrond: Is er voorbereidend werk nodig, zoals schuren of reparaties?
 • Type verf: Welk type verf is het meest geschikt voor jouw project?
 • Houtrotbehandeling: Is er houtrot dat moet worden aangepakt?
 • Kleuradvies: Heb je behoefte aan professioneel kleuradvies om de juiste verfkleuren te selecteren?

Bij De Haan en De Vries streven we ernaar om de kosten van schilderwerk zo transparant mogelijk te maken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We bespreken graag van tevoren uitgebreid je vereisten en wensen, en leveren een heldere prijsopgave voordat we aan het werk gaan.

Vraag vandaag nog een offerte aan om de kosten voor jouw schilderwerk helder te krijgen.

Over De Haan en De Vries

De Haan en De Vries is al tientallen jaren actief als schildersbedrijf in Friesland en de noordelijke provincies. Ons team van ervaren schilders staat bekend om vakmanschap, kwaliteit en aandacht voor detail. We zijn trots op ons VCA-certificaat, wat aantoont dat we voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en gezondheid in ons werk.

 • Jouw schilder in Friesland en ver daarbuiten
 • Meer dan 50 jaar ervaring in schilderwerk en onderhoud
 • VCA-gecertificeerde schilders
 • Iedere keer de beste kwaliteit
logo

Onze andere diensten

Naast schilderwerk bieden we een breed scala aan aanvullende diensten om aan al je behoeften te voldoen. Zo kunnen we onszelf de meest veelzijdige schilder in Friesland en omstreken noemen!

Kleuradvies

Kleur is een krachtig middel om de sfeer en uitstraling van een ruimte te veranderen. Onze kleurexperts kunnen je helpen bij het kiezen van de perfecte kleuren voor je interieur of exterieur.

Houtwerk en gevelonderhoud

Houten elementen en gevels hebben speciale aandacht nodig om ze in topconditie te houden. Onze specialisten zijn bekwaam in het onderhouden en beschermen van houtwerk en gevels.

Glaszetten

Van glaszetten tot glasrenovatie: we bieden uitgebreide glasdiensten om je woning of bedrijfspand te voorzien van hoogwaardig glaswerk.

Wandafwerking

Naast schilderwerk kunnen we je ook helpen met wandafwerking. Of je nu behang of stucwerk nodig hebt, we zorgen voor een perfecte afwerking van je muren.

meerjarenonderhoudsplan

Meerjaren onderhoudsplan (MJOP)

Wil je ervoor zorgen dat je woning of bedrijfspand in topconditie blijft? Ons Meerjaren onderhoudsplan (MJOP) biedt de oplossing. We plannen periodiek onderhoud om de levensduur van je schilderwerk en andere onderdelen van je pand te verlengen.

Altijd paraat met persoonlijk advies

Bij De Haan en De Vries geloven we in persoonlijke service. Onze schilders en adviseurs staan altijd paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies. We begrijpen dat schilderwerk een investering is, en we willen ervoor zorgen dat je de beste keuzes maakt voor jouw project.

Plan een vrijblijvend gesprek

Wacht niet langer, neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw schilderwerk en andere projectbehoeften. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je woning of bedrijfspand weer te laten stralen.