Wij staan voor u klaar.

Schilderwerk geeft uitstraling aan een huis, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De kwaliteit van het schilderwerk laat bij veel huizen, panden en andere onderkomens nogal eens te wensen over, en dan hebben we het nog niet eens over het onderhoud van het schilderwerk. Is dit bij u het geval en bent u daarom op zoek naar een schildersbedrijf dat professioneel schilderwerk levert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze VCA gecertificeerde schilders staan garant voor secuur en kwalitatief goed schilderwerk. Afhankelijk van uw wensen pakken wij al het schilderwerk bij uw aan, zowel binnen- als het buitenschilderwerk. Wij streven naar een goede, persoonlijke service en proberen u dan gedurende de werkzaamheden zo min mogelijk te storen in uw dagelijkse bezigheden. Heeft u een project dat u graag door professioneel schildersbedrijf wil laten uitvoeren, aarzel dan niet en neem contact met ons op óf vraag direct een gratis offerte aan.

Schildersbedrijf De Haan en De Vries Schilders– voor al uw schilderwerk in regio Friesland

De Haan en De Vries Schilders is een VCA* gecertificeerd schilders- en onderhoudsbedrijf in het noorden van Nederland. In Friesland zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende schildersbedrijven. Sinds 2001 zijn wij gevestigd aan de Schoterlandseweg 159A in Jubbenga. Van daaruit verzorgen onze professionele schilders al het schilderwerk in Friesland en omstreken. Het schilderwerk omvat zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Naast al het schilderwerk houden wij ons ook bezig met kleuradvies, houtrot herstel, glaswerk en de wandafwerking voor zowel nieuwbouw als onderhoudswerk. Kortom, De Haan en De Vries Schilders kan u volledig ontzien op het gebied van het schilderwerk en onderhoud van uw pand en huis/onderkomen. Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit woningbouwverenigingen, VvE-ers, particulieren, bouwbedrijven, scholen en gemeente-instellingen.

Qua schilders altijd het haantje de voorste!

Waarom kiezen voor De Haan en De Vries Schilders?

Maar waarom zou u voor De Haan en De Vries Schilders kiezen; er zijn immers zoveel schilderbedrijven die goed schilderwerk af kunnen leveren? Heel simpel, omdat wij een betrouwbaar en nuchter Fries familiebedrijf zijn dat gebruik maakt van de nieuwste technieken om zo altijd hoogwaardig kwaliteit werk te leveren. Wij leveren puur maatwerk en onderhouden graag persoonlijk contact met onze opdrachtgever. De klant staat bij ons altijd centraal!

In het kort, samenwerken met schilders- en onderhoudsbedrijf De Haan en De Vries Schilders levert u dit op:

  • Betrouwbaar
  • Innovatief
  • Transparant
  • Topkwaliteit werk
  • Fries maatwerk
  • Totale ontzorging
  • VCA* gecertificeerde schilders
  • Zowel oplevering als onderhoud
  • Persoonlijke aandacht

Veelzijdige en vakkundige schilders

Het team van De Haan en De Vries Schilders bestaat uit veelzijdige en vakkundige VCA* gecertificeerde schilders. Onze schilders werken uitsluitend met de beste materialen om huizen en bedrijfspanden optimaal op te leveren en te onderhouden. Ieder project voor zowel binnen- als buitenschilderwerk wordt aangepakt. Het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, trappen en vloeren in de verschillende ruimtes van uw huis als ook het buitenschilderwerk wordt volledig voor u verzorgd. Kleine en grote projecten voor particulier of woningbouwverenigingen worden aangenomen. Wanneer u met ons in zee gaat, komt altijd één van onze adviseurs langs om samen met u de situatie door te nemen, te bepalen hoeveel tijd het project in beslag gaat nemen en om een duidelijk beeld te geven van de bijkomende kosten.

Binnenschilderwerk

Bij het binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, deuren, trappen en vloeren. Ook het schilderen van ruimtes die een aparte behandeling vragen, zoals een badkamer, valt bij ons ook onder het binnenschilderwerk. Naast dat schilderwerk voor een groot deel dient als verfraaiing, heeft het ook een praktische functie. Goed schilderwerk zorgt voor bescherming van houten onderdelen en muren tegen het indringen van vocht, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen. Goed schilderwerk is dus van essentieel belang voor de staat en de uitstraling binnen in uw huis. Dus is uw binnenschilderwerk toe aan vernieuwing omdat bijvoorbeeld de verf verkleurd is of omdat het gebreken vertoond zoals blaasjes of bladders? Dan zijn wij de aangewezen partij om dit probleem volledig voor u op te lossen.

Wij kijken echter ook naar de toekomst van uw huis. Daarom bieden wij ook een meerjaren onderhoudsplan aan. Met dit plan heeft u over een vooraf afgesproken periode (5, 10 of 20 jaar) geen omkijken meer naar de staat van uw huis of pand. Gedurende deze tijd nemen wij u alle zorg uit handen wat betreft het onderhoud.

Ook het buitenschilderwerk door De haan en De vries

Ook het buitenschilderwerk wordt volledig door De Haan en De Vries Schilders verzorgd. Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij de mooiste projecten gedaan. Zo hebben wij prachtig buitenschilderwerk afgeleverd bij particuliere woningen alsook voor grote woningbouwverenigingen.

Goed buitenschilderwerk is essentieel voor zowel de uitstraling van het pand als voor de bescherming tegen weersinvloeden. Voordat wij daadwerkelijk aan de slag gaan zullen wij eerst een algemene inspectie uitvoeren om de staat van uw pand te bepalen. Vervolgens gaan we bepalen welke verfsystemen wij het beste voor uw pand kunnen gaan gebruiken en adviseren we u over de kleurstelling. Uitsluitend zullen we de kosten met u gaan bespreken.

Betrouwbaarheid – Innovatie – Transparantie

Kosten schilderwerk

De kosten voor uw project worden altijd voorafgaand met u besproken. Na de inspectie geven wij u altijd een indicatie van de kosten voor het project voordat wij aan de slag gaan. Omdat de kosten afhankelijk zijn van vele factoren (omvang project, benodigde materialen, tijdsduur etc.) hanteren wij geen vaste prijzen. U kunt in plaats daarvan eenvoudig gratis een offerte aanvragen. Zodra wij deze hebben ontvangen zullen wij contact met u opnemen. Uiteraard kunt u voor vragen omtrent de kosten of voor andere redenen ook direct contact met ons opnemen.

Ons meerjaren onderhoudsplan

Wat De Haan en De Vries Schilders onderscheidt van andere schildersbedrijven is dat wij naast directe oplevering ook verder kijken. Na de oplevering ziet uw huis/pand er weer fantastisch uit! Maar hoe is dit na 5, 10 of 20 jaar? Wij zien vaak dat de status van het schilderwerk dan al weer heel anders is… Wij willen dit voorkomen met goed onderhoud! Daarom hebben wij een meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Met dit plan wordt u voor de afgesproken periode (5, 10 of 20 jaar) volkomen ontzorgt wat betreft het onderhoud van uw huis/pand. Met het MJOP krijgt u een duidelijk kostenoverzicht over de afgesproken looptijd en is uw pand altijd in optimale conditie.

Garantie voor topkwaliteit

Bij De Haan en De Vries Schilders bent u altijd van verzekerd van topkwaliteit schilderwerk. Al onze schilders zijn VCA* gecertificeerd en maken gebruik van de modernste technieken. Daarnaast ontwikkelen wij samen met onze opdrachtgevers een onderhoudsplan met als doel de kosten te ‘controleren’ en de kwaliteit te waarborgen. Alles wat wij doen staat in het teken om uw pand/huis voor een goede prijs in een optimale staat te krijgen én te houden.

Overige diensten

Is het schilderwerk de enige dienst dat De Haan en De Vries levert? Nee zeker niet! Naast het schilderwerk houden wij ons ook bezig met kleuradvies, houtwerk en gevelonderhoud/houtrot herstel, glaswerk en wandafwerking voor zowel nieuwbouw als onderhoudswerk. Ook kunt u bij ons een meerjaren onderhoudsplan afsluiten zodat u de komende 5, 10 of zelfs 20 jaar niet meer hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw huis/pand. Wij nemen dat dan volledig op ons! U bent dan verzekerd van perfect onderhoud! Wij zien het als onze taak om u zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van het onderhoud van uw huis/pand. Met ons team van echte vakmensen kunnen wij dit dan ook echt realiseren!

Kleuradvies

Houtwerk en gevelonderhoud

Glaswerk

Wandafwerking

Meerjaren onderhoudsplan

Meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Bij De Haan en De Vries Schilders bent u verzekerd van een mooi afgewerkt huis. Heeft u interesse in één of meerdere diensten? In dat geval kunt u gebruik maken van een vrijblijvende offerteaanvraag. Deze is geheel gratis! Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen als u vragen heeft of graag meer informatie wilt ontvangen.