Topkwaliteit schilderwerk

Jouw schildersbedrijf in Dokkum

Als je een schildersbedrijf in Dokkum zoekt, is De Haan en De Vries je graag van dienst. Met onze professionele aanpak hebben we al veel klanten in Dokkum blij mogen maken! Kies ook voor vakmanschap en kwaliteit en ontdek wat ons schilderwerk voor jouw woning of bedrijfspand kan doen.

  • Allround schilders- en klussenbedrijf
  • Vakmanschap en kwaliteit voorop

  • Maatwerk voor iedere klant

  • Uitstekende, complete service

schildersbedrijf

Vakmanschap en kwaliteit

Kies je voor De Haan en De Vries, dan kies je voor ervaren schilders, die echt vakmanschap kunnen leveren. Precies wat je wil als je een schildersbedrijf in Dokkum zoekt! Al onze schilders zijn VCA-gecertificeerd en gaan niet weg tot het beste resultaat behaald is. Onze jarenlange ervaring in uiteenlopende schilderklussen maakt dat we iedere uitdaging aankunnen, en je altijd gepast advies kunnen geven.

Voor schilderwerk binnen of buiten

Is het tijd om je kozijnen of je gevel te laten schilderen? Of wil je gewoon een frisse kleur op de muur in de woonkamer? Het maakt niet uit: de schilders van De Haan en De Vries deinzen voor geen enkele schilderklus terug. Als schildersbedrijf in Dokkum hebben we ervaring binnen elke specialisatie in het schildersvak. Schilderwerk binnen of buiten: wij maken het voor je in orde!

logo

Ontdek onze andere diensten

De Haan en De Vries is van alle markten thuis als het om schilderwerk en onderhoud in en om het huis gaat. We zijn niet alleen bekend als schildersbedrijf in Dokkum, ook voor je glaswerk en houtwerk kun je bij ons terecht. Maar ook met een meerjarenonderhoudsplan kunnen we je helpen!

schilderen

Schilderwerk

glaszetten

Glaszetten

houtwerk en gevelonderhoud

Houtwerk en gevelonderhoud

Meerjarenonderhoudsplan

Jouw gecertificeerde schildersbedrijf in Dokkum

Als je gaat voor een persoonlijke aanpak en de beste kwaliteit, dan kijk je verder dan Dokkum alleen. De Haan en De Vries staat bekend om zijn expertise op schildergebied, en bedient vanuit Jubbega, Friesland het complete noorden van Nederland. En een groot gebied daarbuiten! We werken uitsluitend met VCA-gecertificeerde schilders, die het klappen van de zweep kennen. Onze opdrachtgevers zijn particulieren én bedrijven: zowel voor kleine als grote klussen kan je bij ons terecht.

schilderen
schilderen

Vrijblijvend advies

Wil je graag dat we met je meedenken over jouw schilderwerkzaamheden? Dat kan! Onze specialisten adviseren je graag over het beste plan van aanpak. En desgewenst maken we een vrijblijvende offerte voor je op, waardoor je direct inzicht krijgt in de geraamde kosten! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  • 0516-461532
  • info@dehaanendevries.nl

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We adviseren je graag over de beste aanpak voor je werkzaamheden, en vertellen je meer over de mogelijkheden.

  • 0516-461532

  • info@dehaanendevries.nl